En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), Xtrail 3 Municipis informa que és titular del lloc web D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, Xtrail 3 Municipis informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és Xtrail 3 Municipis, amb  domicili social al Cal Tino S/N Ctra BV 2131 Km12 08787 Orpí (Anoia) Barcelona i adreça de correu electrònic de contacte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de Xtrail 3 Municipis confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web de Xtrail 3 Municipis, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas. El lloc web de Xtrail 3 Municipis proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis estesos per Xtrail 3 Municipis per a l'accés a certs continguts o serveis oferts pel web.

- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per Xtrail 3 Municipis contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

Xtrail 3 Municipis no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Xtrail 3 Municipis declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualssevol danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, Xtrail 3 Municipis no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués  sofrir l’usuari.

MODIFICACIONS

Xtrail 3 Municipis es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en el web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge del seu lloc web pertanyen, per si o com a cessionària, a Xtrail 3 Municipis. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.